Kiedyś wyczekiwany z utęsknieniem, dziś nieco ignorowany czy wręcz zapomniany. A szkoda! Bo czas karnawału to nie tylko wielkie bale, ale przede wszystkim świetna okazja do nadrobienia zaległości w kontaktach ze znajomymi –
Łódź, 24 września 2020 r.Informacja prasowaATLAS GEOFLEX EXPRESS.Przyczepność i wytrzymałość osiągnięta w błyskawicznym tempieNowy produkt ATLASA, GEOFLEX EXPRESS, umożliwia wejście na płytki oraz fugowanie już po d
Warszawa, 25 kwietnia 2018 rokuNowości w kolekcji MOOD Flexformu manifestują nowy kierunek jaki objęła marka, odkąd Stefano Gaggero został jej dyrektorem artystycznym. O ile do niedawna estetyka mebli z linii MOOD nawiązywała
Zielony podjazd i parkingNie zawsze podjazd do przydomowego garażu musi być jednolitą nawierzchnią. Może być też … zielonym dywanem prowadzącym wprost na posesję. Do stworzenia takiej aranżacji doskonale nadają się ażur
Koncepcja ogólnopolskiego roadshow Miasteczko Akademia Murowania SILKA YTONG została stworzona, aby wyjść naprzeciw oczekiwaniom inwestorów, ekip wykonawczych, a także szkół o profilu budowlanym. Dane dotyczące branży, opraco
Wrzesień to dobry czas na pierwsze jesienne porządki ? kto chciałby wygodnie i zgodnie z prawem pozbyć się zepsutego żelazka, starego opiekacza czy zużytego telewizora, może zrobić to podczas akcji ?Energicznie chroń środowi
Informacja prasowaKraków, 31 stycznia 2022 r.Kolejne, cenne potwierdzenie jakości dla lidera branżyTermo Organika nr 1 wśród producentów styropianuNajwiększy producent styropianu oraz kompletnego systemu ociepleń zwycięży
PODJAZD – PRAWIDŁOWE WYKONAWSTWO Pomysł i koncepcyjny projekt podjazdu to dopiero (albo aż) połowa sukcesu. Ostateczny efekt (zarówno estetyczny jak i użytkowy) w równej mierze zależy od dobrego i dopracowanego pomysłu, co
System Porotherm zdobył nagrodę Budowlanej Marki Roku w kategorii materiały wznoszeniowe. W badaniu przeprowadzonym w ponad dwóch tysiącach firm wykonawcy oceniali marki budowlane w trzech kategoriach: najwyższa jakość, n
ABC OF SOUP MAKING. Lean, juicy beef, mutton, and veal, form the basis of all good soups; therefore it is advisable to procure those pieces which afford the richest succulence, and such as are fresh-killed. Stale meat renders them bad